EMAG szervizzel volt valakinek tapasztalata? HELP!
Figyelt kérdés
Ott van a telefonom (samsung galaxy s4 mini) már három hete az emag szervizben és félek hogy el fogják szélhámoskodni. Elvileg meg kéne javítani garanciás, vagy a termék árát levásárolni vagy új terméket adni, vagy visszaadni a pénzt... romániában van elvileg a székhelye2016. aug. 18. 19:17
1/11 anonim válasza:
EMAG nem hiszem h lenyúlná.Várj,vagy hívd fel őket hogy mi a helyzet
2/11 A kérdező kommentje:
már írtam emailt hogy mikor várható.. de olvastam pont itt gyakorin olyat hogy nem akarták a pénzt visszaküldeni, se meg nem javították, valaki meg azt mondja, pár hónap múlva küldték a pénzt. azért 60ezer nekem nem mindegy
2016. aug. 18. 19:30
3/11 P.O.C. válasza:
Nincs jó tapasztalatom. Anyámnak vettem ajándékba onnan egy telefon. 3 -szor küldtem vissza, mind a háromszor azt írták a szerviz jegyzőkönyvre, románul, hogy javítva. Persze lószart sem csináltak vele. Ugyan úgy előjött a hiba, amiért be lett küldve. Negyedjére erősen felháborodva felhívtam a magyar ügyfélszolgálat, ahol megnyertem a szájkaratét. Mikor negyedjére is visszaküldtem, jött az e-mail, hogy a levásárlást vagy a pénz visszafizetést választom-e. Két napon belül megjött az utalás a számlámra.
4/11 anonim válasza:
Az Emag csak elad, a szervizelest egy masik ceggel csinaltatjak, a neve Depanero, es hat a boltra nincs egy rossz szavam se, de a javitoceg bar gyors volt, nem javitott rendesen.
Poc, veletlenul nem Lumia 535-ost vettel?
5/11 P.O.C. válasza:
Nem, az hagyományos "buta telefon" volt. Nokia 220.
6/11 A kérdező kommentje:
na értem igen, borzasztó mennyit szarakodnak, lassan egy hónapja beküldtem és semmi...
2016. aug. 22. 19:06
7/11 Bifru válasza:
Már nekem is több, mint 2 hete szervízben van a telefonom. Felhívtam őket és azt mondták értesítenek, mikor megkezdik a javítást.
8/11 A kérdező kommentje:
pff...nekem folyamatban van a javítás két hete, de egy hétig tartott beérkezni neki
2016. aug. 24. 21:03
9/11 Bifru válasza:
18 napja van kint Romániában, de még nem kezdték el a javítását. Ma (vagyis ha úgy nézzük tegnap)is felhívtam őket és a pasi azt mondta megsürgeti (van olyan aki normális és van olyan aki hamar lerendezi és több nem érdekli)
10/11 anonim válasza:
Ha szervizbe kell küldened valamit az már baj nekem is lenyúlták a tabletem (szerviz), ha visszakapom megírom. NE vegyetek semmit az emag oldalról ez egy vélemény az emagrol de olvass mielőtt rendelsz tőlük, túl sok a panasz!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!