Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » EMAG szervizzel volt valakinek...

EMAG szervizzel volt valakinek tapasztalata? HELP!

Figyelt kérdés
Ott van a telefonom (samsung galaxy s4 mini) már három hete az emag szervizben és félek hogy el fogják szélhámoskodni. Elvileg meg kéne javítani garanciás, vagy a termék árát levásárolni vagy új terméket adni, vagy visszaadni a pénzt... romániában van elvileg a székhelye
2016. aug. 18. 19:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én a helyedben nem sok jóra számítanék, tapasztalatból mondom, mert nekem is volt ilyen esetem velük, egy HDD-vel..Az Emag valóban Román cég, Bukarest-be van be jegyezve...Ki cserélés csak akkor lehet, ha nem javíthaó, le vásárlást nekem nem engedték, a vásárlásól való el állás, vagyis pénz visszafizetés csak akkor lehetne ha 30 napon beklül vagy még a vételtől számítva, vagy se javítani, sem pedig ki cserélni nem áll módjukba mert már mondjuk azt a tipust nem árulják, te pedig nem találsz helyette meg felelőt. Ebben az esetben ők ajánlhatják ezt fel. Szóval nem egyszerű a dolog. Nem érdemes ilyen "Garázs cégeknél" pénzt el szórni...
2016. okt. 5. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!