Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lehet tudni hogy egy...

Honnan lehet tudni hogy egy router tud hosts fájlt tárolni és módosítgatni?

Figyelt kérdés
Mert a smart tvre nem tudok berakni adblockot ezért szeretném így lettiltogatni őket.

2016. aug. 27. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy típus sokat segítene, de szerintem a tízen, húszon ezres kategóriába eső cuccok nagy része tud domain és/vagy IP tiltást, ami eléggé hasonló a hosts file-os dologhoz.

G.

2016. aug. 27. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Kimaradt: ha viszont direktben módosítható cuccot szeretnél, az lehet, hogy csak 3rd party firmware-ekkel (OpenWrt és társai) fog menni.

G.

2016. aug. 27. 16:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Én ezt néztem ki magamnak: [link]

Igen azt tudom nekem a tomato fw van meg de az új routerre nem akarom felrakni se reghack-et se főzött fw-t mert akkor oda a gari... :/

2016. aug. 27. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Gyári szoftverrel szerintem csak egyesével tudsz beleírogatni letiltandó domain neveket, vagy IP címeket.

Itt az emulátora, ezt nézegesd:

[link]

G.

2016. aug. 28. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:

nem engedi nekem ezt dobja ki:

403 Forbidden

Code: AccessDenied

RequestId: 9DF84E703018E127

HostId: LdGaH74x7stXIGpoXLG7mZ9XAFIJRrMbPCwmy9ej0uxcXuXJALrI8631od8J0/1yhqJKSizAf/E=

An Error Occurred While Attempting to Retrieve a Custom Error Document

Code: AccessDenied

2016. aug. 28. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Google-ban keress rá, a TP-Link oldalán lesz az emulátor.

G.

2016. aug. 28. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Na megjött a router de nem találok sehol se ip tiltást. Hol lehet ezt megcsinálni?
2016. szept. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!