Vaterán az ajánlott levél előre utalással az hogyan működik? És egyáltalán mi az az ajánlott levél?
Figyelt kérdés
Azt a bizonyos levelet azt nekem kell elküldeni vag azt ő küldi nekem ? Ha nekem kell elküldeni akkor azt nekem kell megírnom vagy a postán kell kitölteni valamit ?
És egyáltalán ez az egész pontosan hogyan zajlik le ? De legjobban ez az ajánlott leveles téma érdekel. Előre is köszi.
2016. aug. 22. 20:08
1/5 anonim 

válasza:

Mivel a kérdésből nem derül ki egyértelműen, ezért muszáj megkérdeznem:
Most vásárolni, vagy eladni szeretnél a Vaterán?
2/5 nemcso 

válasza:

Pl steam kódot küldhetnek ilyen módon. Előre küldöd a pénzt, majd ezután kapod a telepítő kódot ajánlott levélben.
3/5 anonim válasza:
Utolsót pontosítanám: 2 kg-ig nagyon sok minden mást is küldhetnek ajánlott levélként, ha a vevő így kéri (és az eladó vállalja), például könyvet, telefont, DVD-t, ruhát stb stb. A dolog úgy zajlik, hogy (feltételezem, te vagy a vevő, kérdező) te bejelölöd a vaterán a termék leütésekor, hogy ajánlott levélként kéred, ennek az eladó feltüntette a díját, te átutalod neki a termék árát + a postaköltséget (amit a vatera ki is ír, vagy pontosítjátok üzenetben, attól függ, mennyi a termék súlya), az eladó pedig, amikor az összeg a számlájára került, elsétál a postára és feladja az általad megadott címre a terméket. Ezt a kézbesítő kiviszi neked kb. 2-3 nap elteltével, átvételkor aláírod. Azért ajánlott, mert a küldemény kap egy számot, amin lekövethető, hogy hol akadt el, ha nem érkezik meg és ezzel igazolható is a feladás ténye.
4/5 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek az elsőnek igaza van. Egyébként vásárolni szeretnék :) . És arra vagyok kíváncsi hogyha megnyerem a licitet utána hogyan és miképp? Előre is köszi.
2016. aug. 25. 18:55
5/5 anonim válasza:
3. vagyok. Mit szeretnél még tudni azon kívül, amit leírtam a hozzászólásomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!