Upc 500 mbit-es netet szeretnék beköttetni, csak wifit szeretnék használni. Tapasztalatok, megoldás?
Viszont nem akarok kábelozgatni, mert 4-5 számítógép plusz mobil eszközök csatlakoznának rá a wifire.
Lehet kapni olyan routert, ha lecserélem azt amit adnak, ami tudná az 500 mbites netet szétosztani egyszerre ennyi eszköz felé. Mert a upc honlapján egyszerre 3 eszközt ír csak ami wifire csatlakozhat, ami nevetséges, de lehet én értem félre, viszont fontos lenne, hogy itt a házban ne keljen kábeleket húzogatni:(
Észre vettem a honlapon hogy 300 giga letöltésnél letilthatnak ez igaz?? 2-3 uhd-és filmmel el is éred:) Szóval nevetségesnek tartom. Torrentezés nélkül is 4-5 ember könnyen eléri(család).Mindenkinek van külön Számítógépe:)
Jobb fajta(magyarul drága mint a szar) AC-s router kell. Szerintem jobban jársz ha kábelezel, vagy ha powerline-t használsz
A 3 eszköz a wiFree-re vonatkozik
300 Giga után jogukban áll korlátozni, de engem 10TB után sem korlátoztak anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!