Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Itt a Gyakorikérdéseken...

Itt a Gyakorikérdéseken láttam ezt a kérdést, ezt komoly vagy csak hazudik? Nem annyira fontos, csak nekem furcsa!?

Figyelt kérdés
Igaz, már régi a kérdés, de én nem hiszem el, hogy ez így lenne. Valaki azt írta, hogy Verrasztó Dávid miért ilyen kis méregzsák, a többit nem írom le. A lényeg, hogy nem hiszem ezt el. Szerintetek igaz?

2016. aug. 11. 13:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mert az internethez van köze.
2016. aug. 11. 21:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy az interneten olvastad, még nem az internethez van köze. Ha az internetről szól a kérdésed, na AKKOR való ide.
2016. aug. 11. 23:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó passzol ide azt kész.
2016. aug. 11. 23:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát hogyne te nagyokos. A netről leszedsz egy jó kaja receptet, de egy két ponton bizonytalan vagy az elkészítésében, akkor a azt is a számítástechnika témakörbe írod ?

Na, Lilul már ?

2016. aug. 12. 06:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem, a kérdésre válaszolj először utána okoskodhatsz világos?
2016. aug. 12. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Először húzz magadra egy normális attitűdöt, és némi elvárható értelmet, és utána várj válaszokat a kérdésedre, világos?
2016. aug. 12. 22:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy vagy normálisan a kérdésre válaszolj te sz ar.
2016. aug. 12. 22:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak hogy tisztázzuk: Itt te vagy a kérdező, te vagy az, aki választ szeretne a kérdésére. Neked fontos ez. Nekünk nem. Mi nagy ívben leszarjuk, hogy kapsz-e választ a kérdésedre vagy sem. Tehát talán nem árt ha a kérdésedet olyan hangnemben intézed, és olyan stílusban írogatsz, hogy azzal kiérdemeld a válaszokat. Ez eddig nem teljesült, szóval tough shit.
2016. aug. 13. 00:36
 19/22 anonim válasza:
Egy úszó, aki össze vissza nyilatkozik. Az olimpiáról is hazautazott, mert nemsikerült neki egy szám.
2016. aug. 13. 03:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha leszarod mi a f vagy itt? Egyébként a hülye válaszodra ez jár szóval ne panaszkodj.
2016. aug. 13. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!