Használ valaki Telenor My Hipernet Home vezetéknélküli netet?
micsoda? ha elfogy az 50giga akkor lekapcsolják?
elvileg korlátlan netnek kellene lennie, mivel én korlátlan netet kértem
facen kérdeztem a Telenor Magyorországot, hogy mi van abban az esetben, ha elfogy az adatkeret, és ezt a választ kaptam:
"Ebben az esetben a keret elfogyását követően.a sebességed 128 kbps le-, és feltöltési sebességre csökken adott ciklusban 🙂
128 kbps az gyors vagy lassú?
bocsi nem értek az ilyenekhez :$$$
128 kbps esetén el lehet felejteni a youtube videózást. legalábbis 360p fölött biztosan.
youtube videók 240p-be ha bejönnek majd, akkor örülj. az iszonyat kevés. Opera Minivel még a böngészés is élvezehető.
Ez már tetű lassú lesz. Youtube-n egy videó betöltése órákig fog tartani, ha rendes felbontásban akarod nézni őket.
Előbb fel kellett volna mérned a dolgokat, hogy mennyi adatot használsz el egy hónapban. Én egymagam elhasználok pont 100GB-ot egy hónap alatt, igaz ebből ha akarom 20-30 GB-ot át lehetne tenni az éjszakai adatoforgalomra.
Felelőtlen döntés volt így, előbb mérned kellett volna. Persze van a korlátlan böngészés csomag, de az nem tartalmaz youtube videókat, hanem csak weblapokat, és e-maileket engedi korlátlan mennyiségben.
Ha eléred a korlátot kb egy 128 kbit/s-es zenét tudsz streamelni spotify-n, és akkor el is fogyott a sávszélesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!