Bűncselekményt követek el ezzel?
Miért segítenéd ezzel az adócsalást?
Szerintem legàlis,de ha mondjuk a jogi kérdésekhez raktad volna ki ezt,akkor ott többet tudnának segíteni.
A terved kifogásolhatatlan, hiszen te csak összegyűjtesz nyilvánosan elérhető adatokat, megkönnyítve az elérésüket. Ha valamelyik vállakozó adócsaló, az nem rád tartozik, hiszen nincs ott a honlapján, hogy psszt, én adócsaló vagyok. Az oldalad semmiképp sem bűncselekmény, legfeljebb ő polgári peren kérhetne kártérítést, de azzal, hogy tisztelt bíróság, az alperes megkárosított engem azzal, hogy nehezítette az adócsalást, senkinél sem fog sikert aratni. Kivéve Amerikában, ott minden lehetséges.
Ha olyan vállalkozót tennél a listára, aki titokban tartja a tevékenységét, nem hirdeti interneten, újságban, szórólapon, a boltja feletti táblán, azt inkább hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!