Hogy tudnám megvédeni a gépemet, adataimat?
Figyelt kérdés
Gameranger nevű programon szoktam játszani egyéb játékokkal haverjaimmal. Van egy haverom, aki előszeretettel túrkál a memóriában és stb. Nem értek igazából ehhez nagyon. Elviekben simán tudná nézni mit csinálok és mit nem stb stb.
Hogy tudnám a gépemet megvédeni és lezárni neki ezt az "utat"?
2016. júl. 28. 14:09
1/4 anonim válasza:
nem engeded a gépedhez és/vagy lekapcsolódsz az internetről
2/4 anonim válasza:
Erős, fizetős védelem kell a gépedre.
Rendszeresen lemented az adataidat, pl. külső merevlemezre.
3/4 A kérdező kommentje:
Ne engedjem a gép elé, nem engedem én, tudja az ip-cimem, meg nem tudom még mit tud stb., ahogy irtam ehhez nem értek. :D Net által tud "belépni" a gépembe kb. Nem olyan profin, de akkor is.. Nem akarok, hogy bárki turkáljon a gépemben..
2016. júl. 28. 16:06
4/4 anonim válasza:
Fizetős, de nem drága, először letöltöd a 30 napos próbaverziót, aztán megveszed a kódot egy évre. A tűzfalas megakadályozza, hogy bejusson trójai a gépedre.
Ezt töltsd le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!