Ha regisztrálok a mega. Nz oldalra akkor "kapok 50 GB tárhelyet". A feltöltött adataimat mennyi ideig őrzik meg, amit oda feltöltök?
Figyelt kérdés
Ez olyan, mint a Drive, hogy unlimited, vagy van neki egy korlátja?2016. jún. 13. 21:15
1/6 pinkpancser válasza:
Amíg le nem foglalják a szervereiket, ahogyan azt tették régebben.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem fogják 30-60-90 nap után random törölni, és hogy fizessek csak 1,99€-ot cserébe 200 évet adnak, meg egy donort?
2016. jún. 13. 21:20
3/6 pinkpancser válasza:
Nem! Nekem vannak ott kb 80 giga cuccom (2 reg). De hogy meddig? Azt nem lehet tudni :)
4/6 Alain Delon válasza:
Az ilyenben tényleg megbízik valaki? Az ilyen ember a fizikai dolgait is tárolná valami nagy "közös raktár"-ban? Én ilyen felhőféleségbe csak olyat töltök fel, amit másnak meg akarok mutatni, és nem baj, ha eltűnik. Az ilyet vagy önkényesen törlik, vagy feltörik a fiókot vagy ahogy fentebb írták, lefoglalják a szervert.
5/6 anonim válasza:
A hatóságok gyűlölik Kim Dotcomot (a Mega tulajdonosa), úgyhogy csak idő kérdése, mikor dózerolják el a MEGA-t is, akárcsak a Megaupload-ot tették. Nekem is vannak fent anyagaim a MEGA-n, de csak biztonsági másolatként, semmi létfontosságú.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mentek a pluszok!
Nyilván nem atomrakéta indítókódokat fogok ott tárolni, ami miatt rám szállhatnak. Arra ott a fizikai adathordozó. :P
2016. jún. 14. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!