Miért van az, hogy nem tudok megnyitni egy weboldalt (www.vkontakte. Ru), annak ellenére, hogy van internet hozzáférhetőségem, a címet is jól írtam be, ill. az Internetbeállítások is (elvileg) jók?
Egyébként más weboldalt meg tudok nyitni; és a feljebb megnevezett oldalt csak a SAJÁT laptopomról nem tudom megnyitni. Máshonnan mindenhonnan megtudom.
Miért van ez? :(
Hát ez jó kérdés, lehet hogy a DNS kiszolgálóval van valami. Kérdés hogy milyen hibaüzenetet kapsz, a weblap nem elérhető, vagy a kért webcím feloldása sikertelen.
Mindenesetre a weboldal IP címe: [link]
Megpróbálhatod így is.
Megpróbáltam...
De u. a.-t írja ki, mint eddig: "Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot"
Meg most IE8-at használok böngészőként.
Előtte egyébként a sima IE volt, de már a végén ott sem tudtam megnyitni.
Már nem tudok mit kitalálni, h h lehetne megjavítani... =S
De már tök idegesítő.
Am biztos (100%), h nem a vweboldallal van a baj, mert minden más gépről meg tudom nyitni, még itthon is, a suliban is... Nem tudom, lehet, h a laptopom a hibás?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!