Ajánlanátok mobilinternetet?
Amit ti használtok,vagy szerintetek jó csomag.
Csak ne t-mobile legyen,mert az az egy hálózat,ami nállunk nagyon lassú vidéken.
A vodafone,telenor viszont szépen hasít.
Sajnos itt kábeles internetre nincs lehetőség,se pedig mikrohullámúra.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy vettem egy feltöltőkártyás Telenor Praktikum+NET csomagban lévő kártyát. Ezen alapból van mobilinternet-hozzáférés, ami azt jelenti, hogy minden egyes feltöltésnél kapsz valahány MB netet (pl 1500 Ft-os feltöltés esetén 25 MB-ot talán). Mivel alapból van rajta mobilnet, így vehetek hozzá adatjegyet (1GB = 1500 Ft), ami a következő hónap 8.-ig használható fel.
Szóval 1500 Ft-os feltöltésért egyszerre:
- megkapod a kártyád csomagjában lévő netet (ami kevés, de kapsz)
- megveszed az 1GB-os adatjegyet.
Ja, hogy nem alkalmi net kell. Bocs, akkor tényleg jobb a #1 által írt.
#2 voltam.
Köszönöm szépen.A telenornál is van korlátlan böngészés,ha jól olvastam el,a kép és szöveg alapú adatforgalmat nem számolják fel.
Köszönöm.
A vodafonos pedig drága.Az a nappali 12Gb semmi.Hó közepén elfogy,azután bámulhat az ember éjfélig a 100gb-ért.
A telenor éjel-nappal adja a 100gb-ot.
Az úgy van, hogy korlétlan a szöveges oldalak, képek, email tekintetében.
DE! média tartalmak, videók külön adatcsomagból mennek, aminek legolcsóbbja a "Hipernet Light" ez 3GB és 3 390 Ft, ehhez jön a "Korlátlan böngészés és e-mail" szolgáltatás 1 490 Ft -ért, így összesen 4 880 Ft / hó, ami alig 1 ezressel marad el, a fent írttól, amiben a 100GB -ban azt csinálsz amit akarsz.
Végül amit választottam: My Hipernet Home L
Nagyon gyors!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!