Miért nem jó a freemail?
Figyelt kérdés
Már 4 napja próbálok belépni a freemail fiókomba, és folyamatosan azt írja ki, hogy "A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02769)". Ti sem tudtok belépni, vagy csak az én fiókom nem jó? Be kellene lépnem, mert várok egy fontos emailt. Ha karbantartják, akkor miért tart ennyi ideig? És mondjuk odaírhatnák, hogy mikor tudok végre belépni...2016. júl. 22. 10:16
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezeket már én is megtaláltam, csak egyik alatt sem találtam kielégítő választ.
2016. júl. 22. 10:26
3/9 anonim válasza:
Az üzemeltetőkön kívül senki nem tud választ adni a kérdéseidre.
4/9 anonim válasza:
A freemail gyakorlatilag használhatatlan. Válts valami normális (nem magyar) email-szolgáltatóra!
5/9 anonim válasza:
Meghalt a szerverük, akik rajta voltak megszívták (én is). Ha egyszer majd jó lesz, lementem a fontos accountokat és hanyagolom a freemailt a 3,14csába.
6/9 anonim válasza:
Én se tudok belépni. Volt már ilyen, pár hét és pikk pakk megoldódik!
7/9 anonim válasza:
freemail öccsém... tudod mire jo? egyszerhasználatos sz@arokra
8/9 anonim válasza:
Sajnos én is úgy jártam, mint aki pórul. Nem tudok levelet küldeni de még a gépháznak sem tudok írni a hibáról.
9/9 anonim válasza:
A freemail gépház így vígasztal:
"Tapasztaltuk mi is a levelében említett problémát, melyet egy hétvégi áramkimaradás okozott. Ennek következménye a jelenleg tapasztalható nagyobb válaszidő. Fejlesztő munkatársaink már dolgoznak a hiba elhárításán, azonban a következő 1-2 nap folyamán még számítani lehet további lassabb működésre. A javításoknak köszönhetően a rendszer folyamatos helyreállására lehet számítani.
A végső elhárításig szíves türelmét kérjük!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!