Youtube-on le lehet tiltani videósokat?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt hogy ne dobáljon be ajánlott ként olyan videósokat akikre nem vagyok kíváncsi...2016. júl. 22. 01:20
1/8 anonim válasza:
Nem tudom ,de engem is érdekelne ,mert Dancsó,The VR és Dezső Bence rohadtul idegesít. Olykor néha Radics Peti is. 😐
2/8 anonim válasza:
Nem, a google szeretné behozni a youtube ért kicsengetett összeget, úgyhogy minden szart az arcunkba tol hátha alapon.
3/8 anonim válasza:
#2: Na ez már tényleg szomorú ,hogy más szaros reakció videóit kell tudomást vennem ,amit amúgy leszarok. 😩
5/8 anonim válasza:
Erősen pofátlan vagy uccsó, az ingyen szolgáltatás kène, de mikor neked kène tenni èrte, nem is sokat, csak elviselni nèmi reklámot, akkor már büdös a dolog. Tessèk tudomásul venni, hogy a google ès társai nem szülik a pènzt, ès kell nekik a bevètel. Vagy jobban tetszene, ha havidìjas lenne pl a youtube? Nem hinnèm..
6/8 anonim válasza:
Áruld már el, hogy a google nak hogy lesz pénze abból, hogy olyan videókat tol az arcomba amikre nem vagyok kíváncsi.. Nem a videókba tonnaszám beszúrt reklámokról beszéltünk.
7/8 anonim válasza:
Ha havidíjas lenne a Youtube hidd el fele ennyien sem néznék ;)
8/8 anonim válasza:
Amikor olyat dob ki ami nem érdekel akkor ott az egyik sarkában ha lenyitod akkor rá lehet nyomni, hogy nem érdekel.
Ha párszor rányomsz ugyan arra akkor többé nem rakja az arcodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!