Ha valaki megnéz, láthatja hogy milyen csoportoknak vagyok tagja és le lehet tiltani hogy ne lássa?
Figyelt kérdés
Ha valaki aki az ismerősöm és nem tagja a csoportnak amelyben vagyok, vagy akár nem ismerősöm de megnézi profilomat, láthatja hogy mely csoportoknak vagyok tagja?
Ha igen, milyen beállítással tudom ezt megakadályozni, egyáltalán van rá beállítás?
#internet #Facebook #beállítás #közösségi oldal #adatvédelem #Facebook felhasználó #Facebook ismerős #Facebook csoport #Facebook profil #Facebook adatlap
2016. jún. 14. 10:43
1/2 anonim válasza:
Nem tiltható le. A csoport típusától függ, hogy mit látnak belőle az ismerőseid.
2/2 A kérdező kommentje:
Akit nem jelöltem ismerősnek az is láthatja hogy csoportnak vagyok tagja, ez is a csoporttól függ vagy az én beállításomtól?
2016. jún. 14. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!