Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha az e-mailcímem törlöm, de...

Ha az e-mailcímem törlöm, de azelött küldtem levelet akkor is le tudják nyomozni az IP címem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

04-16 18:46-as vagyok megint,

Használj proxy szervereket, ez az egyik legkönyebb és legbiztonságosabb megoldás. NAgy bajt kell ahhoz okoznod, hogy lenyomozzák a valós IP-det.

2010. ápr. 22. 19:23
 12/13 anonim válasza:

Az IP cím nem azonosítja a gépet egyértelműen...csak a szervert és a DNS-t...meg az átjárót... de a géped, mivel dinamikus IP címmel rendelkezik...az életben nem találják meg :) Ha meg statikus az IP-d, akkor meg butaságot csináltál, mert nem ajánlott...

Ja, hogy akkor mi az amit vissza tudnak kutatni? Hát a fizikai cím (MAC)... ez egy 16-os számrendszerben generált cím, ami bele van égetve a hálókártyába...nehezen megváltoztatható... Ez olyan mint a rendszám... na ezzel visszakövethetnek...

De ne félj... a kutyát sem érdekli, hogy ki vagy... nem tartozunk a potenciálisan ellenőrzött országok közé...

2010. ápr. 23. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:

én nem akarok kötekedni de az IP címmel is azonosítani lehet egy gépet! az hogy dinamikus az IP-d nem jelent biztonságot! ha megnézed hogy a szolgáltatók is rednszerszerűen osztják az IP címet! 14:40kor érkező email 88.888.888.888 ipröl elég az azonosításhoz mivel egy időben egy számitogéépnek csak 1. kirendelt címe lehet! a másik hogy a dinamikus IP szinte minden szolgáltatonál pár IP váltogatásával történik! Nekem is dinamikus az IP-m és 3-4 óránként kapok uj címet! de mindig ugyanazokat!

a másik ha vki bűncselekményt követ el azt proxy mögül is megtalálják ha akarják! függ attól mit követtél el és érdemes e megmozdulniuk :D a proxy szerverek is rögzítik a logolásokat és szerver is kioszt egy címet a szerverhez kapcsolódóknak! az alapján visszakereshetik az illetőt megint! ha egy magánszemélytől van félni valód ne félj sokan fenyegetőznek, de sosem keresnek vissza téged lakcím szerint! csak a hatóságok kereshetnek vissza! maximum várost tudja! ha proxyd van akkor a sima felhasználó még azt se!

2010. ápr. 23. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!