Ti mivel feliratoztok videókat?
Figyelt kérdés
Amilyen programokat használok, azok olyanok, hogy úgy jelenítik meg a feliratot, ahogy beléjük van "táplálva", tehát nincs szerkesztési lehetőség, vagy csak pénzért (Freemake Video Converter, Format Factory).
Régebben próbálgattam az Avirecompot. Hol működött, hol nagyon bugos volt. Jelen pillanatban meg egyáltalán nem használható.
Van egyáltalán ilyen normális feliratozó program?
2016. júl. 19. 21:52
1/10 anonim válasza:
Nem csak feliratozok, de én Pinnacle Studio-t használok videószerkesztésre. A legjobb a Sony Vegas, de azt nem olyan egyszerű kezelni, szóval szerintem a Pinnacle-lel kezd!
2/10 A kérdező kommentje:
Hát valami olyan kéne, amivel a már kész feliratot lehet ráégetni a videóra. Ahogy ezeket tudom, úgy működnek, hogy megállítod a videót, és közben beírod a szöveget, nem pedig a már elkészített beidőzített feliratfájlt égeti rá.
De köszi a választ :).
2016. júl. 19. 22:05
3/10 anonim válasza:
Igaz, ezesetben sorry, sajna nem tudok olyat, amilyet szeretnél. :(
4/10 anonim válasza:
Úgy a 90es évek óta elég barbárság videóra feliratot égetni.
5/10 Hominida válasza:
Miért baj az, ha a feliratfájlt megszerkeszted, és egy menetben égeted rá?
6/10 A kérdező kommentje:
Barbárság? Miért? Így eredeti nyelven élvezheted az adott művet, közben pedig feliratnak köszönhetően meg is érted :D.
2016. júl. 20. 12:59
7/10 Hominida válasza:
Lenne más megoldás: nem a videófájlban tárolni a feliratot, módosíthatatanul, kikapcsolhatatanul, hanem külön (pl. SRT, SUB kiterjesztésű) feliratfájlként hozzátéve, amit majd a lejátszó illeszt a képre.
8/10 A kérdező kommentje:
Hominida-san, nekem azért kellene ráégetni, mert indavideóra akarom a videókat feltölteni :).
2016. júl. 21. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!