Freemailemnél #02744 hibakódot írta ki, és ráadásul az összes beérkező. Leveleket és mappákat törölte. Egy csomó anyagom volt rajta, gondolván, biztonságosan/sajnos. Hogy lehetne visszahozni az adatokat? Segítség!
Ez önmagában még nem probléma. Sok tíz-száz szerveren vannak az adatok tárolva, és ha azt a tárolószervert nem érinti a probléma, akkor minden más profillal simán be lehet lépni és használni őket. Nyilván a te profilodat tároló szerverrel lehet baj, és amíg tart a hiba addig nem lehet beolvasni a leveleket sem.
Erre az egyetlen megoldás a várakozás. És el kell felejteni a Freemailt, mert állandóan probléma van vele, nem megbízható és külföldi oldalaktól küldött leveleket sokszor fogadni sem képes. Nem éri meg használni.
Gmail, Outlook (hotmail) a két nagy cég megbízható szolgáltatása.
Ha csak azért kérdezed mert nem ajánlottam semmit, te is meg tudtad volna írni helyettem. Kizárt hogy ezt ne tudnád te sem.
#5, ellenkezőleg, én látni akartam egy véleményt. A Freemaillel kb. húsz év alatt most volt először bajom, mert hsszú, túl hosszú ideig álltak, de már megcsinálták. A feleségem Gmailt használ, én nem szeretem. "a két nagy cég megbízható szolgáltatása" Mindemellett hogy én pont erre a két cégre bízzam a magánlevelezésemet, az elég valószínűtlen.
Egyébként a kérdezőnek is válaszolhatnám, hogy POP3 levelezőprogramot kell használni, ahogy én teszem kb. húsz éve. Régebben az Outlook Express, most az OE Classic. (Az Office-Outlook néhány egyszerű kényelmi szolgáltatásban idegesítően el van cseszve.) A leveleim az én gépemre kerülnek, a szolgáltató többé nem látja, nem is tudja elveszíteni, nem is kell internet ahhoz, hogy később én megnézzem újra.
Nekem két éve hazavágta a régi freemail fiókomat, az összes levelemmel együtt, szintén "adatbázis hiba" címén. SOHA nem kaptam vissza.
Ha megbízhatót akarsz, használd a Gmailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!