Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fiuk! Miert nem ir senki ram...

Fiuk! Miert nem ir senki ram Tinderen? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Szóval beregisztraltam Tinderre igazaboo csak azért hogy kiprobaljam,megnezzem milyen es ha van erdeklodo akkor beszeljunk stb. Korulbelul van vagy 30 olyan srac/ferfi akivel párban vagyunk.Tehat mindketten tetszunk egymasnak.De ebbol körülbelül 2 vagy 3 ember irt ram.Nem egyszerűen hogy ez miért van.Azert nem irok en mert nem szeretnek nyomulosnak tunni vagy ilyesmi.Ha valaki tud választ adni azt megkoszonnem :)

2016. júl. 14. 13:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

én is hallottam róla, hogy sokan mindenkit jobbra húznak, akivel match van, azok közt meg válogatnak, hogy kell vagy nem. meg a többi említett dolog is mind előfordulhat.

szerintem az sem kizárt, hogy valaki egy idő után törli az appot, vagy csak nem használja és ezért sem válaszol.

azt én se szoktam tudni, hogy mivel is érdemes kezdeni egy beszélgetést. sokan írják is a bemutatkozásukban, hogy ne sziával és a sziára sokan nem is válaszolnak, amit én mondjuk nem értek. szerintem elemi udvariasság köszönni.

igazából már az is ködös, hogy ki miért van a Tinderen. sokan csak egyéjszakást keresnek. sokan azt írják, hogy nem, de ettől még ugyanúgy kereshetnek azt, csak a látszatra vigyáznak. sokan meg talán maguk sem tudják, hogy mit keresnek, viszont úgy megtalálni is sokkal nehezebb. az egó növelés, kísérletezés és minden más szintén előfordulhat.

általános receptek valószínűleg nincsnenek.

2016. szept. 16. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!