Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook like- kapu? Valaki...

Facebook like- kapu? Valaki tud készíteni? Kérem segítsen!

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van egy facebook zenekari oldalam. Elkészült az új dalom és azt szeretném, hogy úgy lehessen letölteni (eljutni egy linkre, ahonnan le lehet tölteni) hogy like-olni kelljen hozzá az oldalt. Valaki tud ebben segíteni? Hálás lennék.

2016. júl. 12. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire jó a like? mond el légyszives, én még mindig nem jöttem rá.
2016. júl. 12. 13:28
 2/7 P.O.C. ***** válasza:
Ott a baj már nem kevés, amit így kell "népszerűsíteni".
2016. júl. 12. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:

"úgy lehessen letölteni hogy like-olni kelljen hozzá az oldalt."

milyen zenekarról van szó? csak hogy véletlen se hallgassam a zenétek

egyébként a programozó aki az oldalatok készítette nem tudja megoldani? mi a problémája vele?

2016. júl. 12. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek a válasz: Egyrészt ha like-olják az oldalt, a későbbi információk amiket közzéteszünk, azok is eljutnak hozzájuk. Másrészt sajnos már a kiadók sem állnak szóba az emberrel mégha jó a zenéje, akkor sem, ha nincs elég, számokban kifejezhető (pl facebookos ) rajongójuk.

Válasz másodiknak:

Te idióta! Ettől nem népszerűsödik a dolog. Gondolj bele....már azokról beszélünk, akik valamilyen módon találkoztak a dallal és tetszik nekik, meg akarják szerezni. Manapság már fizetni senki nem fizet.....de egy ilyen kis dolog mint a like az nem nagy ár érte. (hogy miért ez jó, mind a közönségnek, mind pedig nekünk?----->első válasz

Harmadiknak a válasz: Milyen programozó?? Facebook oldalhoz semmilyen programozó nem kell. Legalábbis a létrehozásához és az alap menedzselés dolgokhoz, amikkel eddig megvoltunk.

2016. júl. 12. 18:27
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

Azt hiszem én nem ilyen hangnemben beszéltem. Idiótázzad te csak azt, aki a világra tojt!

Egyszerűen utálom a köcsög like vadász oldalakat. Tele van velük a rohadt Internet. Bocs, ha nem nézem jó szemmel, amit csinálni akarsz. Majd like -olok akkor valamit, ha tényleg tetszik, előtte soha. Szóval szívből remélem, hogy nem fog sikerülni. Erről ennyit.

2016. júl. 12. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, baromi idegesítő tud lenni, amikor meg akarok nézni/le akarok tölteni valamit, és az oldal a pofámba nyomja az üzenetet, hogy "LÁJKOLJ B+!!!". Hogy a halálba legyen kedvem egy olyan dolgot lájkolni, am erőszagosan nyomulva kunyerál? Inkább hagyom a fenébe az egészet.
2016. júl. 13. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem elég jól leírtam a kapu értelmét, hasznát.

Szóval akkor szerintetek hagyjam mindenféle "ellenszolgáltatás" nélkül letölteni a dalt??? Pedig ez sokkal kisebb dolog,mintha fizetni kéne érte. Pedig szerintem az is elvárható, hogy ha valakinek kell a dal fizessen érte. De ismerve a mai hozzáállást, lejebb adtam az elképzeléseimből.....pénz helyett like. Sztem jó üzlet. (korábban leírtam miért jó, mind nekem,mind a likeolónak) ha like-olva van az oldal

2016. júl. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!