Facebook like- kapu? Valaki tud készíteni? Kérem segítsen!
"úgy lehessen letölteni hogy like-olni kelljen hozzá az oldalt."
milyen zenekarról van szó? csak hogy véletlen se hallgassam a zenétek
egyébként a programozó aki az oldalatok készítette nem tudja megoldani? mi a problémája vele?
Elsőnek a válasz: Egyrészt ha like-olják az oldalt, a későbbi információk amiket közzéteszünk, azok is eljutnak hozzájuk. Másrészt sajnos már a kiadók sem állnak szóba az emberrel mégha jó a zenéje, akkor sem, ha nincs elég, számokban kifejezhető (pl facebookos ) rajongójuk.
Válasz másodiknak:
Te idióta! Ettől nem népszerűsödik a dolog. Gondolj bele....már azokról beszélünk, akik valamilyen módon találkoztak a dallal és tetszik nekik, meg akarják szerezni. Manapság már fizetni senki nem fizet.....de egy ilyen kis dolog mint a like az nem nagy ár érte. (hogy miért ez jó, mind a közönségnek, mind pedig nekünk?----->első válasz
Harmadiknak a válasz: Milyen programozó?? Facebook oldalhoz semmilyen programozó nem kell. Legalábbis a létrehozásához és az alap menedzselés dolgokhoz, amikkel eddig megvoltunk.
Azt hiszem én nem ilyen hangnemben beszéltem. Idiótázzad te csak azt, aki a világra tojt!
Egyszerűen utálom a köcsög like vadász oldalakat. Tele van velük a rohadt Internet. Bocs, ha nem nézem jó szemmel, amit csinálni akarsz. Majd like -olok akkor valamit, ha tényleg tetszik, előtte soha. Szóval szívből remélem, hogy nem fog sikerülni. Erről ennyit.
Azt hiszem elég jól leírtam a kapu értelmét, hasznát.
Szóval akkor szerintetek hagyjam mindenféle "ellenszolgáltatás" nélkül letölteni a dalt??? Pedig ez sokkal kisebb dolog,mintha fizetni kéne érte. Pedig szerintem az is elvárható, hogy ha valakinek kell a dal fizessen érte. De ismerve a mai hozzáállást, lejebb adtam az elképzeléseimből.....pénz helyett like. Sztem jó üzlet. (korábban leírtam miért jó, mind nekem,mind a likeolónak) ha like-olva van az oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!