Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a like kapu?

Mi az a like kapu?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 16:03
 1/2 Vidékiman válasza:

Gondolom mikor pl. valaki kitalál valami oltári baromságot, és buzdít, hogy oszd meg, vagy lájkold. Eltűnt ez/találtam azt/ segítesz a rákos kisgyereknek a megosztással, valaki nyert egy rakat pénzt és nyerhetsz belőle ha megosztod, meg ilyen nagy százalékban kamu normálatlanságok. Általában az ilyenek odairányítanak egy oldalra, amin legtöbb esetben reklám is van, tehát a létrehozója profitot vár attól, hogy a sok hiszékeny ember úgy gondolja, a like gyógyítja a rákot. (ha másnak a weblapján reklámoz egy cég, az általában az alapján fizet az oldal tulajdonosának, hogy hányan nyitották meg az oldalt)

Ha nem erre voltál kíváncsi akkor vegyük úgy, hogy csak szimplán eszmefuttattam egyet :)

2012. dec. 27. 08:28
 2/2 Vidékiman válasza:
őőő... meg kéne tanulnom olvasni először... szóval like KAPU? Nem tudom :/
2012. dec. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!