Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube-ra, hogy kell regisztr...

YouTube-ra, hogy kell regisztrálni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 9. 22:38
1 2
 11/18 Lord Hidan ***** válasza:
Én kérnék magyarázatot nekem a nők is embernek számítanak de akkor bocsánat
2016. júl. 12. 21:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is tisztelem a női nemet, nem tudom mi a baj ezzel...
2016. júl. 12. 22:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy tiszteled a nőket, de az is igaz, hogy a jelen levők kivételek. Így van? Mert én így értelmezem.
2016. júl. 14. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te mit olvastál, de én ezt SEM mondtam...
2016. júl. 14. 23:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Jó hiszek neked, akkor én is benne vagyok a tiszteletbeli körödbe, megnyugodtam. Én azt hiszem, hogy nem vagy tisztába azzal, hogy mi itt a probléma. Feltettem egy kérdést nő létemre, és egy nagyon lebecsmérlő választ kaptam, amiből nem derült ki a válasz, és ez esett nekem rosszul. Mégpedig az, hogy kinevettél, mert nem tudom. És így kezdted, hogy "ember kegyetlen vagy". A bántó megszólítás már nem is nagyon érdekel, de az , hogy lenéző voltál, mert nem tudtam ezt az egyszerű feladatot megcsinálni, pedig ez így van még most se tudom (a YouTube-ra regisztrálni). Szerintem nem szégyen az ,ha az ember valamit nem tud és megkérdezi. :(
2016. júl. 15. 10:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha ez tényleg szíven ütött, akkor bocsánat, bár én képtelen lettem volna megsértődni ezen.

Apropó, ki is hülyézte le a másikat?

2016. júl. 15. 14:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Az elejétől kezdve olvasd el figyelmesen, és akkor talán rájössz mi a történet lényege.
2016. júl. 15. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Próbálom, de nem megy....
2016. júl. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!