A no man's sky multiplayer lesz?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat és sokfélét olvastam róla. Van aki azt mondja hogy multi lesz van aki azt hogy az első pár héten amíg belejössz a játékba van aki azt hogy ez csak single. Mi az igazság? És hogyha multi lesz akkor olyan hogy van egy szerver és rámész a játék gombra és akkor beválogat melléd pl. 5 játékost (mint a league of legends) és akkor nyomhatod vagy mondjuk felmegyek 8 év múlva és nyomom ott egyedül egy szerón? Előre is köszi a válaszokat!2016. júl. 8. 21:01
1/3 |Orfeusz| válasza:
MMO, tehát alapvetően multiplayer. Szerintem központi szervereken fog menni, de nem néztem utána, csak tipp.
2/3 anonim válasza:
#1 ezt meg honnan szedted? Single player only lesz a játék, nem hogy MMO.
Steamen egyértelműen látszik, hogy single only, illetve google barátunk is ezt a választ adja, a játékosok össze lesznek ugyan kötve, de csak egymás felfedezéseiről kapnak adatot, és alap interakciók lehetnek köztük, de nem játszhatnak együtt ahogy egy MMO vagy multiplayer játékban megszokott. Kicsit olyan módon, mint a Spore-ban.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez egy picit fura de köszi!!
2016. júl. 9. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!