Miért nem működik a bigtorrent eu?
Most ezt nem értem ha már feltörték az oldalt teljes adatbázist, bejelentkező jelszavak, minden az övék akik ezt tették akkor most mi értelme annak hogy az adatbázist összefésülték ahogy irják, és egy külön szerveren vannak mit tudnak ezzel még nyerni ha minden az övék. Valahogy ez nem áll össze
itt nem csak az történt hogy valakik rémhírét keltették ennek közbe meg csak tényleg elköltözött ? Nem értem mi a céljuk ezzel.
Azért félelmetes, hogy -egyesek- hanyt-homlok rohantak az ewerest-re és bereggeltek... na, akkor történt meg az acc-lenyúlás!
Aki a biggen van, azonnal cseréljen jelszót! Nem is beszélve arról, ha más oldalon is az a jelszava, - mert sajnos van ilyen - hát ott is cserélje le sürgősen ha még nem késő..
Üdv;
Egyáltalán honnan jött ez az ewerestes kamu?
Aki elkezdte terjeszteni, honnan szedte?
És az az oldal hogy engedett be regisztráció nélkül bárkit?
Szerencsére nekem eleve gyanús volt, meg sem próbáltam.
Ez csak az én gondolatom nem tudom igazam vane de szerintem
a bigtorrentet tényleg feltörték és lelopták a címeket tároló fájlokat mondhatjuk adatbázisnak is.
Most az ewerest is ugyan azon az adatbázison müködik mint a bigtorrent ezér lehet regisztráció nélkül belépni bigtorrentes oldal felhasználójával, annyi különbségel hogy más felületet hoz elő ez tényleg kamu lehet mer közbe meg már felélett a bigtorrent is.Most kettő van mer ki probáltam :) valakik unatkoztak és csináltak belőle egy kamu oldalt
Megoldás az hogy letöltöd a Mozzilát ha nincs a GÉPEDEN felteszed, és minden ugyan fog müködni felhasználó jelszó.
Én most onnan töltök lefele filmet meg játékot és semmit se vettem észre.
Ez épp igy van thepiratebay-el is másik linken az egész megvan és müködik a google chromba is de mozzilába a régi linken is müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!