És tényleg, be tudtam lépni az azonosítómmal és minden rendben.
2016. júl. 9. 10:23
12/28 anonim válasza:
az ewerest.hu oldal átvette a bigtorrentet, ott be tudtok jelentkezni a big-es falhasználó és jelszóval.
2016. júl. 9. 10:23
13/28 anonim válasza:
Pénzes volt!Én pénzért regisztráltam ne mondj olyat amit nem tudsz nincs ncore-m és még életemben nem is használtam!
2016. júl. 9. 10:26
14/28 anonim válasza:
En abba az időbe regisztráltam még amikor nem került semmibe de az ncore, meg a bigtorrent nagyon jó ezér is irtam hogy nem szeretem az olyanokat akik tönkre tesznek egy ilyen jó oldalt. Ha annyira jól tudnak hackelni meg tudják hogy müködnek ezek a rendszerek inkább segithetnének építeni a netet nem hogy szét szedni.De tényleg ez történt így most nagyon örülök :)
2016. júl. 9. 10:42
15/28 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire lehet ebben bízni.
Mi van, ha csak létrehoztak gyorsan egy oldalt, kihasználva a nagy torrentoldal elérhetetlenségét, és így akarják megszerezni a jelszavakat?
2016. júl. 9. 10:55
16/28 anonim válasza:
"akik Az alkoholista-torrent regisztrálva voltak"
Ez nem túl bizalomgerjesztő. És a szöveg többi része sem.
Tudom, hogy nem a Magyar Tudományos Akadémia oldala, de ez akkor is nagyon kezdetleges, gagyi.
2016. júl. 9. 10:58
17/28 anonim válasza:
hát tényleg hiányzik belőle elég sok dolog.Ujra le akartam szedni a torrentjeimet és a sorozatok fent sincsenek csak a régi adatok vannak meg amit fel, le töltöttem sok minden eltünt róla mint ha nem is létezett volna igy tényleg gyanús ez az egybeolvadás szöveg.Nem tudom mi sül ki ebből :)
2016. júl. 9. 12:47
18/28 anonim válasza:
Na ez az!
A torrentek nincsenek meg, csak az adatok.
Tehát ha feltörték, akkor a loginjainkat megszerezték, mivel gondolom a felhasználónév+jelszó kombónkhoz tartozott vmi információs fájl, hogy eddig miket is csináltunk az oldalon.
Több, mint gyanús, vigyázzatok vele!
2016. júl. 9. 13:23
19/28 Tomszika válasza:
A Staff unta már az oldal karbantartását és lepasszolta szépen...érdekes...engem meg sem kérdeztek róla és persze titeket sem.
Az már csak hab a tortán hogy azonnal Elite szintű felhasználó lettem...az viszont gáz, hogy sz@rásig van mozis hulladékkal...
2016. júl. 9. 17:15
20/28 hasko david válasza:
Sziasztok! Valoszínüleg már nem is lesz az oldal azoknak akiknek nincs Ncorejuk regisztráljanak a Ztracker.org -n nyitott rengeteg torrentel ez a 2. legnagyobb nyitott regsiztrációs oldal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!