Lassú az internet?
Figyelt kérdés
Lassú az internet mar hónapok óta es az internet szolgáltatö képtelen meg csinálni.9000 forintot fizetünk.Hiába hivogatjuk öket képtelenek kijonni.Mi a teendö ilyenkor.2016. júl. 4. 09:06
11/22 A kérdező kommentje:
Nem invitel.Elirtam.Ezt kepesek meg tenni ugy hogy 8 éve rendesen fizessük az internetet.
2016. júl. 4. 10:13
12/22 anonim válasza:
Nem invitel, mindegy végül is ki vagy mi, szerződést szegtek kész.
13/22 A kérdező kommentje:
De ilyenkor mit lehet tenni?
2016. júl. 4. 10:34
14/22 anonim válasza:
ülni, és várni otthon csendben.
Szted mit?
Bemenni az irodába és lejelenteni személyesen.
Vagy a másik megoldás, ha fb-on rájuk írsz, esetleg a posztjaik alatt otthagysz 1-2 durva, nyomós kommentet. Arra egyből reagálnak.
15/22 A kérdező kommentje:
Facebookon rájuk írtam telefonon beszéltem velük.Mindkét helyen azt mondták technikust kuldenek ki.De már ezt mondják honapok óta és semmi.
2016. júl. 4. 20:50
16/22 anonim válasza:
és azt mondtad, hogy hónapok óta semmilyen technikus nem érkezett?
Tessék lejátszani.
17/22 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2016. júl. 5. 11:02
18/22 anonim válasza:
hihetetlen vagy! tessék a fogyasztóvédelemhez fordulni! ezek utan nem hinném hoy mmég neked kell fájjon a fejed azon hogy hagyhatsz ott egy ilyen mocsadék szolgáltatót!
19/22 A kérdező kommentje:
Tegnap is beszéltem velük.Azt mondták tegnap hogy ma kimegy egy technikus.Erre egész nap várom és semmi.Ma épp úgy eddig semmi.Valami hihetetlenek hogy képesek ezt meg tenni hogy hazudnak.LEhet hogy ők tudják az okát hogy miért lassu.LEhet azért mert túlterhelt a hálózat.
2016. júl. 5. 12:12
20/22 A kérdező kommentje:
Most beszéltem velük.Azt mondták hogy holnap kijönnek.Na kíváncsi vagyok.
Most abszolut nincs internet.Ezt írja:az elérési pont és az utvalaszto vagy a kabelmodem es az internet kozott megszakadt a kapcsolat
2016. júl. 5. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!