Nektek is állandoan elmegy a UPC?
Agybajt kapok mostmár komolyan szerződésbontáson gondolkodom 120 megás netért fizetek nem is keveset és szinte alig van net, mindkét PC-mmel kipróbáltam szóval nem gép hiba. Mi a szrért nem megy a net??? és mit lehet tenni?
Ma mértem és alig 1 megával jött a net nem találok szavakat az idegességtől
> nem tudom felhívni mert a telefon is süket
Mobiltelefon nem opció? Ha nem, az ügyfélszolgálatra is be lehet sétálni.
Nem kéne idiótázni valakit, aki megmondja, hogy oldd meg.
A kérdésedre a válasz, nálunk megy a UPC, az elmúlt 10 évben soha nem volt vele gondunk, és nem tudunk neked segíteni.
Felhívod őket bárhonnan, vagy besétálsz az ügyfélszolgálatba, ott megnézik a helyzetet, és ha náluk a hiba, javítják, ha nálad, akkor kiküldenek egy szerelőt.
Nem tudom ezért miért kell idiótázni. Miért tesz fel kérdést az ilyen...
Miért idiótázol másokat?
Ilyen erővel akár rád is monthatnánk ezt, mert ahelyett, hogy ilyet írsz ki, rég felhívhattad volna mobilról őket.
#1 és #3 vagyok
Van még egy lehetőség a telefonáláson és besétáláson kívül, de mivel "idióta" vagyok, nem mondom el. Kívánok helyette további kellemes, nyugodt, komótos böngészést 0.9 megabittel. A hajad ki ne tépd! :)
Aviszontnemlátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!