Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nyaralóba vezetékes internet?

Nyaralóba vezetékes internet?

Figyelt kérdés

2 házzal odébb van vezetékes telefonvonal, nálunk semmi sincs. Szeretnék vezetékes internetet, meg is rendeltük, hamarosan jön a szerelő. Viszont érdekes a történet, mert kicsit kiesik a forgalomból ez a hely, nincs aszfalt, nincs közvilágítás, stb. Ha felvették a megrendelést, számíthatok rá, hogy valahogy be is kötik?

Új oszlopot tesznek le, vagy milyen módon oldják ezt meg? Csak az áramvezetékek lógnak a környéken, ha jól tudom.

Köszi!

2016. jún. 27. 17:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hűségidő nélküli opció kellene mindenképp, mert kb évi 4 hónapig lenne használatban.
2016. jún. 27. 18:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Próbáltuk egyébként mind a 3-al. Vodafone is volt, T is és telenor is. És sajnos a szabadban sem jobb a vétel :(
2016. jún. 27. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Hűség nélkül is megoldható, persze akkor nem lesz ilyen "olcsó".

(Általában jobban megéri kifizetni az üres időt is)

2016. jún. 27. 18:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Most azt olvasom, a vodafone hálózata jobb, nagyobb a lefedettség. Az előbb rosszul írtam, voda még nem volt próbálva, csak a telenor és a T-home. Tegyek esetleg egy próbát?

Valamint - ha mobilnet, létezhet valamilyen kütyü, amivel a stick-et lehetne "tuningolni"?

Köszi!

2016. jún. 27. 18:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a modemem is nagyon gyenge? Egy Huawei E220-assal próbálkozom, lehet rá esély, hogy egy jobb, korszerűbb könnyebben fog jelet?

Vagy csak a max sebességben van különbség a régi és a maiak között?

2016. jún. 27. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Rengeteget fejlődtek a modemek, én is E220 at használtam nagyon sokáig, kb másfél éve váltottam egy fiatalabbra, ég és föld - nem csak a sebesség(az is, 5mbitről 42-52mbitre ugrott a letöltés), hálózatot is csak egyszer nem talált amióta nálam van(ez meg egy dög nagy vihar alatt történt, ennyi részemről belefér). Nézz konkrét lefedettség térképet, vodafonról jót nem hallottam mobilnetet illetően, lassú, drága, és a lefedettség is rossz - de ettől függetlenül lehet, hogy pont ott jó lenne.

Viszont ezek a modemek nem olcsók, hűség nélkül 30 alatt nem láttam normális modemet.

2016. jún. 27. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,megpróbálom másik modemmel is majd, hátha!
2016. jún. 28. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!