Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek megéri seed...

Szerintetek megéri seed szervert használni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában elég rendszeresen torrentezek és nem érzem eléggé erősnek a netet (30/5) ez leginkább a vissza töltésnél látszik meg.

Gondolkozok rajta, hogy béreljek seed szervert, bár kicsit félve mivel még nem volt alkalmam kipróbálni/kitapasztalni mit, hogy kell rajta tenni.

Ajánlották nekem a bestbox.be oldalt, hogy ott a árhoz képest igen jók az arányok de én kicsit kételkedem mert a látottak alapján tényleg igen olcsók az árak.

(Ha esetleg seed szerver használó megnézné illetve íra róla pár szót mit érdemes nézni illetve tényleg érdemes náluk lenni annak nagyon örülnék.)

Nektek mi a véleményetek megéri bérelni és ha igen melyik hostnál?

Válaszotokat előre is köszönöm.

#Torrent #seed szerver bérlés
2016. jún. 26. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ingyen nem kapod meg, ha fizetsz, annak meg könnyen követhető nyoma marad. Ha akár 20 évvel később lerazziázzák az adott torrentoldalt, akkor téged is elővesznek, mint jelentős feltöltőt. Megéri ezt kockáztatni két centivel hosszabb digitális farokért?
2016. jún. 26. 23:31
 2/3 meszike91 ***** válasza:
Én biztos nem adnék ki érte pénzt.
2016. jún. 26. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

#1 Sületlenségekkel ne traktáld a kérdezőt, kérlek.

1. Idehaza a kutyát nem érdekli ki és mit torrentezik le, és figyelembe véve, hogy a világon alig pár ország van, ahol lényegi törvények vannak az illegális letöltésekre nézve, nem is fog senkit érdekelni.

2. A torrentezés mint olyan, nem illegális, ahogy pl a deep weben császkálás sem jelenti azt, hogy holnap kopog nálad az FBI.

2016. jún. 27. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!