Miért nincsenek fent netpincéren éttermek, pizzériák?
Figyelt kérdés
Én elvárnám már, hogy szinte mindenhonnan lehessen neten keresztül is rendelni, erre a városban ahol lakok csak egy pizzéria van fent netpincéren, semmi egyéb. Van millió étterem, pizzéria, cukrászda, azok miért nincsenek fent? Még 2016-ban sem ismerik az internetet vagy mi? Nem kell nekik a plusz bevétel?2016. jún. 22. 12:53
1/2 anonim válasza:
Megállapodást kell kötnie az étteremnek a netpincérrel. Nyilván plusz bevétel az étteremnek, de úgy tudom, hogy van egy díja + jutalék, amit kér a netpincér. Ennek ellenére én is azt tapasztalom, hogy saját weblapja/rendelő rendszere sincs sok étteremnek, pedig az nem kerülne jutalékba nekik.
2/2 anonim válasza:
Oke, hogy plusz bevetel, de ezzel egyutt plusz kiadas is.
Szerzodest kell kotni. Van aki mar erre nem veszi a faradtsagot, mert igyis eleg a forgalom.
+ Ha mar netpincer, akkor ott alltalaban hazhoz szallitas is bekerul a kepbe. Ahol ilyen nincs, annak nem is igazan eri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!