Herbynek miért küldenek ennyi mindent?
Nem tiszteletlenségből, de Herby elég profin kunyerál (a.k.a. koldul). Rengeteg családos ember keresi a minimálbért és Herby hozzájuk képest azért jobban él. Hamarabb adok az igazi szegényeknek, mint egy (megélhetési) videósnak. Ezt csak azért írom, mert nem kell sajnálni, akkor sem, amikor panaszkodik (t.i. akkor kunyerál). Biztos vagyok benne, hogy nemhogy a minimálbér felett keres a videózással, hanem a magyar átlagfizetést is eléri, ami bruttó 250 ezer ft (attól, hogy ő sokkal kevesebbet vall be, mert úgy könnyebb sajnáltatnia magát, ennyit simán megkaphat).
Herby tehát nem csöves, éppen ellenkezőleg, egy normális körülmények között élő ember, akinek, és a családjának semmit nem kell nélkülöznie.
Most mindezzel nem leszóltam Herbyt.
Hogy miért nézik az emberek? Én is megnézem néha a videóit, kicsit olyan, mint a Győzike show, ez is ugyanaz a műfaj, egy szórakoztató reality műsor. Néha adnak olyan értéket, hogy bemutat pár kütyüt, volt már, hogy a Dia adott tanácsokat fiataloknak. De persze többnyire csak ontja a mindenféle egyéb videókat, mert kell a nézettség, és ezt legalább ő elismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!