Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Herbynek miért küldenek ennyi...

Herbynek miért küldenek ennyi mindent?

Figyelt kérdés
Nem vagyok irigy csak kicsit kiveri a biztosítékot hogy Herbyt elhalmazzák ennyi mindennel (pénz,cuccok,most ez a videó kártya)És azt szeretném megkérdezni hogy ezt az emberek miért teszik?Miért jó ez nekik?Mit ad ez az ember a lerészegedős videókon kivűl? Tehát nem tudom felfogni hogy egy ilyen lecsúszott csövest miért segítik,adakoznak neki?
2016. jún. 21. 20:56
 1/3 anonim válasza:
72%
Herby mint lecsúszott csöves? Családja van akiket azért eltart. Otthon dolgozik az enyhe agorafóbiája miatt de dolgozik. Ott kezdjük, hogy egy nagyon régi videós. Magyarországon az elsők között volt aki komolyan nyomta a youtube-ozást, és hasonlókat, egy elég komoly rajongótábora alakult ki. De tényleg sok rajongót, barátot és támogatót szerzett a munkája és a videós pályafutása révén, akik hálából vagy csak baráti támogatásból küldenek neki dolgokat amikkel segíthetik, hogy folytassa amit csinál, akármilyen felfoghatatlan számodra. Jó úgy tűnhet, hogy mennyire imádom, de nem. Csak inkább küldenék neki cuccokat mint mondjuk a tájoggyökér Unfield-nek. Minden embernek a maga dolga, hogy mit ad egy másik embernek, ha küldenek neki cuccokat akkor nyilván becsülik annyira, hogy támogassák. Szerintem ilyen egyszerű. nem is lehet tovább fejteni.Lecsúszott csövesnek titulálva talán nem érted meg, hogy miért segítik, de érj el valamit és talán téged is fognak támogatni és nyilván lesznek olyanok akik téged titulálnak majd lecsúszott csövesnek akit nem érdemes támogatni.
2016. jún. 21. 23:48
 2/3 anonim válasza:
88%
Mert kèregetni könnyebb mint hogy elmenne dolgozni.
2016. júl. 2. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tiszteletlenségből, de Herby elég profin kunyerál (a.k.a. koldul). Rengeteg családos ember keresi a minimálbért és Herby hozzájuk képest azért jobban él. Hamarabb adok az igazi szegényeknek, mint egy (megélhetési) videósnak. Ezt csak azért írom, mert nem kell sajnálni, akkor sem, amikor panaszkodik (t.i. akkor kunyerál). Biztos vagyok benne, hogy nemhogy a minimálbér felett keres a videózással, hanem a magyar átlagfizetést is eléri, ami bruttó 250 ezer ft (attól, hogy ő sokkal kevesebbet vall be, mert úgy könnyebb sajnáltatnia magát, ennyit simán megkaphat).

Herby tehát nem csöves, éppen ellenkezőleg, egy normális körülmények között élő ember, akinek, és a családjának semmit nem kell nélkülöznie.

Most mindezzel nem leszóltam Herbyt.

Hogy miért nézik az emberek? Én is megnézem néha a videóit, kicsit olyan, mint a Győzike show, ez is ugyanaz a műfaj, egy szórakoztató reality műsor. Néha adnak olyan értéket, hogy bemutat pár kütyüt, volt már, hogy a Dia adott tanácsokat fiataloknak. De persze többnyire csak ontja a mindenféle egyéb videókat, mert kell a nézettség, és ezt legalább ő elismeri.

2016. júl. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!