Hogy kell megcsinalni?
Ma csináltam egy fiókot (freemailosat) és ennek az e-mail címével akarok egy facebookot csinálni. De sehogy sem tudom...
Valaki aki jártas ebben?
Leírom a lépéseket:
1. A Freemail fiókodat elfelejted.
2. Regisztrálsz egy normális email címet, pl. a GMail-en.
3. Regisztrálsz Facebook-ra.
4. Mivel így már nem fogsz akadályba ütközni, örülsz :)
Miért nem tudod? Értelemszerűen kitöltöd a regisztrációs űrlapot. Ha kétszer kéri az e-mailt, kétszer írod be ugyanazt. Ha kétszer kéri a jelszót, kétszer írod be ugyanazt.
Ha a nevet kéri akkor a teljes nevedet írod be, legalább 1 vezetéknév és 1 keresztnév kell. És persze 13 éves kor alatt nem lehet regisztrálni.
"1. A Freemail fiókodat elfelejted.
2. Regisztrálsz egy normális email címet, pl. a GMail-en. "
Hülyeség. A Gmail blokkol bizonyos melléklettípusokat, és akár fél napig is visszatartja a "nem haver" szolgáltatókhoz küldendő levelet. A Freemail tökéletes, több fiókot is használok náluk, az egyiket kábé húsz éve.
A freemail ugyanúgy hajlamos nem kézbesíteni a leveleket, és nem pénzbeli megfontolásból és érdekekből, hanem mert úgy szar ahogy van. Itt közel naponta tesznek fel kérdéseket hogy miért nem tudnak belépni mert épp áll.
Nagy hiba azt a szolgáltatót használni a Citromail-lel egyetemben, főleg amikor külföldi oldalakról egyik sem képes levelet fogadni, és akik erre rájöttek külön felhívják a figyelmet hogy ilyen címmel ne is regisztrálj hozzájuk, ha jót akarsz.
Hominida téged vagy valamilyen buta összeesküvés-elmélet, vagy csak simán a komfortzónából való kilépés félelme mondja hogy a Gmail rossz. Ez pedig elég nagy tévedés, és ilyeneket terjeszteni amit te csinálsz még káros is.
#5, a feleségem a Gmailt használja, és látom, hallom a problémáit. De ezt használja, mert a legtöbb ismerőse is, és más levelezőkről lassabban mentek át a levelei.
Az "összeesküvés-elmélet" lehet vitatható, de tegnapelőtt 21:57-kor küldött nekem valaki egy levelet Gmailről (Google) Chello-ra (UPC), én éjjel 1 tájban rutinszerűen lekértem a leveleimet, és nem volt közte, így már csak másnap délután kaptam meg. Csak a citromail-nél láttam még gyakoribb késéseket, de azt azért, mert a UPC az ő leveleiket hátráltatja, akármennyit balhéztam is már emiatt. Freemailes levél talán még sosem késett. Ugyanakkor a feleségem már kapott meg nagyobb késéssel tőlem freemailes levelet.
Én POP3 klienst használok, a Gmail, legalábbis régebben, nem támogatta a POP3-at. A Freemail portáljára bármikor léptem be, nem volt bajom, óriásleveleket is továbbít visszapofázás nélkül, többféle szűrési lehetősége és tisztességes spamszűrője és is van, automata válasz, továbbítás, alias, nekem ez teljesen rendben van. Egyébként pedig aki a Google-nak rendszeresen a kezébe adja a leveleit, az meg is érdemli.
Na akkor most mindenki azt gondol, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!