Külföldről történő rendelés esetén lakcímben szereplő ékezetes karaktereket ékezetlenül kell írni vagy mindegy?
Figyelt kérdés
Mivel náluk nincsen ékezetes karakter a billentyűzeten, nem tudom: hogyan boldogulnak vele, pl. angol kódtáblával vagy adott esetben távolkeleten...
Okozhat ez problémát, van tapasztalat ezügyben?
#internet #rendelés #külföld #eBay #ékezet #külföldi rendelés #rendelés külföldről #Aliexpress #csomagrendelés #ékezetes karakterrendelés
2016. jún. 18. 16:13
1/9 anonim válasza:
Hát amikor a magyar futár megkapja a csomagot, és nem tudja, hogy a Kerek utcába, vagy a Kerék utcába kell vinnie a csomagot, akkor lesz gáz.
Külföldi oldalon TE adod meg a címet, ők a címre rá se néznek, ország Magyarország, kiküldik a magyarországi futárszolgálatnak, csá.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha ékezetesen van írva akkor is rá tudják nyomtatni a csomagra?
Ékezet nélküli település, megye, utca, név,....
2016. jún. 18. 17:23
3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem Magyar Posta hozza ki, nem futárszolgálat.
2016. jún. 18. 17:25
4/9 anonim válasza:
Én amikor ékezettel írtam akkor azok a betűk nem voltak rányomtatva a címpapírra. Szóval inkább írom ékezetek nélkül. De mindenképp idetalál amúgy.
5/9 anonim válasza:
Hát egyfelől 2016 van, alapelvárás, hogy egy nemzetközileg kiszállító site ismerje az Unicode karakterformátumot. Másfelől az ilíen shop-ok 99.9999%-a futárszolgálattal küldi ki a csomagot.
6/9 anonim válasza:
Többnyire ékezet nélkül kell írni,mert ékezettel el sem fogadja...aliexpress, ebay nem futarszolfálattal küld utolsó válaszoló. Abban az esetben csak,ha Te azt kéred, csak az nagyon drága... több,mint 300x rendeltem már aliexpressről...
7/9 anonim válasza:
ékezetes az utca címem és már elég sok csomag megérkezett kínábó ebayrol rendelve.. mindenkép úgy írd a címed ahogy az van és helyes!
8/9 anonim válasza:
#6 mint mondtam, az ÜZLETEK 99,999%-a. Az ebay egy aukciós oldal, az aliexpress sem igazán más. Ha egy normális üzlettől rendelsz, az csaknem minden esetben rendelkezik futárszolgálat általi szállítással.
9/9 anonim válasza:
Kedves utolsó. Csakhogy a kerdező a kerdés kulcsszavaiba az ebay es az aliexpresst tette bele, tehát a kerdés azokra iranyult...azert emeltem ki őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!