Mennyire megbízható ez a weboldal? Rendelt valaki innen? Telefontokot szeretnék rendelni. Link.
Erről lenne szó. Korábban egy magyar oldalról rendeltem telefontokot, és egy teljesen más modellre küldtek. Attól félek, hogy ezzel is ez lesz a gond...
Tapasztalatok? Mennyire megbízható? Illetve hány nap mire kiküldik?
köszönöm előre is a válaszokat!
Szakboltból rendelj, ne ilyen mindenes boltból és akkor nem kell aggódni.
A szállítás és egyéb kérdésekre pedig megírták a FAQ-t:
Leginkabb valami jokepessegu dropshipper lehet, aki helyetted megrendeli az ebay-en az olcso kinai cuccokat, a te cimedre, az ebay-es ar meg az altala kiirt ar kozotti kulonbseget meg zsebre teszi. Ha az ebay neked magas, akkor vasarolj innen.
Mondjuk hogy hova kuldod vissza a cuccot, ha nem oke, es 300 forint kulonbsegert miert nem itthon veszed meg valami GSM boltban, azt nem tudom, de vegul is mindegy is.
Megköszönném, ha linkelnél be nekem calami oldalt, mert én nem igazán találtam normális hazai oldalakat. Az előzőnél, aminél rendeltem és magyar volt, hiába adtam meg a telefonom tipusát, egy teljesen másik tipusra való tokot küldtek.
Mots egy kicsit elbizonytalanodtam ezzel az oldallal kapcsolatban. Valaki irhatna egy oldalt, ami megbizható és magyar, mert már kicsit elegem van a tokok utáni keresgélésből :D ...
Nem hiszem, hogy az első 10 bármelyikével rosszul járnál. Az AQUA például elég híres IT bolt.
Ha rosszat kapsz, akkor kontaktálni kell a boltot.
De akár be is sétálhatsz egy GSM boltba, ahol kezedbe foghatod a tokot mielőtt megveszed. (Keresőkifejezés végére biggyeszd oda a várost, ahol élsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!