Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook oldalaknal mit...

A facebook oldalaknal mit jelent ha az van kiirva h linkcsere=1500+?

Figyelt kérdés
Nem regen inditottam el a sportfogadasi oldalam es mivel tobb oldalt is kovetek ugy gondoltam h ahol van ilyen linkcsere lehetoseg kihasznalnam csak nem ertem ezt 1500+ dolgot.

2016. jún. 14. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az oldal üzemeltetőjétől. Egyébként gondolom azt jelenti, hogy csak akkor cserél veled linket a kis smucig, ha van legalább 1500 lájkolód.
2016. jún. 14. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Abban esetben vannak benne a linkcserélésbe, ha több mint, 1500 likeolód alapból van az oldaladon, mert akkor éri meg neki is.

1500 a likeolóid számára utal. A + jel meg arra, hogy annál kevesebb likeoló számmal rendelkező oldallal nem igazán foglalkoznak. Ettől eltekintve meglehet próbálni, ha írsz egy szép levelet, akkor lehet bele is egyeznek.

2016. jún. 14. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!