Facebook oldalaknál hogy működik ez? Miért nem látják a kedvelők a bejegyzéseket? HELP
Van egy facebookos oldalam,ahova a hobbiból készült képeimet töltögetem fel.
Kb 100kedvelő van az ismerőseim közül.
Ahogy felteszek egy-egy képet, vagy egyáltalán nem látják a lájkolók,vagy csak 1-2en.
Megjelöltem egyik barátom, neki meg is jelent a jelölés, ám az ő üzenőfalán nem jelenik meg úgy a kép, mint ahogym más jelöléseknél(neki nincs korlátozva ez)
Szóval nem értem ezt. Miért nem jelenik meg az ő üzenőfalán a jelölésem?
A bejegyzések miét kevés emberhez jutnak el?
Mit állítsak be?
Nagyon sokat jelentene ha adnátok tanácsot!
Valaki azt mondta,szerinte fizetni kell,hogy többen láthassák az oldalt, ám nekem is,ha lájkoltam egy oldalt megjelennek a képei anélkül,hogy fizetett volna.
De ez a megjelölős zavar inkább, készítek képeket barátoknak,amiken megjelölöm őket, de nem fog megjellni?!:(
Mindenki magának állíthatja be, hogy egy page posztjait:
- Nem akarja látni (csak ha direkt rákattint a page oldalára)
- Van a normál beállítás (úgy jelenik meg, mint bármilyen más poszt)
- Kerüljenek előre a page posztjai
Na most hogy a normál beállításnál mennyire fognak előre kerülni a bejegyzéseid (mások hírfolyamában) az nagyon sok dologtól függ. Csak a FB tudja pontosan. Vagy már ők sem :D
Ezek a beállítások akkor jönnek elő, ha valaki megnyitja az oldaladat és rámutat fent a gombra, ami jelzi, hogy már "lájkolta". Akár értesítést is kérhetnek bizonyos típusú bejegyzéseidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!