Csak engem idegesít ennyire?
Egy tipp nekem bevált:
Aki nagyon ilyen azon ne idegeskedj hanem röhögd ki mert igen én is cserélem a profilképem. De nem naponta vanem félévente
Engem is idegesít. Soakn azt hiszik hogy van egy iphone 6 telójuk és akkor már topmodellek. Akik "csak" szépnek tartják magukat azok a fél fejüket rakják a képbe.
Most ez a menő a gazdag iphone büziknál
Kerüld. Én egy darab bejegyzést nem láttam ezekből.
Telefonomon nincs facebook app (sem messenger) sem instagram, sem snapchat, sem viber, sem twitter, sem pinterest, sem.. mik is vannak még? a lényeg hogy SEMMI sincs! :) A facebook profilom is csak üzenetküldésre használom és alig vagyok pár ember hírfolyamára feliratkozva így szimplán nem veszek tudomást mások marhaságairól. Mondjuk az ismerőseim más korosztály, szóval nálam nem az "instás reggeli" az igazi probléma, hanem az áltudományos blogok néphülyítő bejegyzései... hetente "megtalálják a rák ellenszerét" és 63 ellenszert láttam már hajhullásra. Nem győzöm letiltogatni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!