Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez csak engem idegesít?

Ez csak engem idegesít?

Figyelt kérdés

Facebookon sok olyan csaj van aki rak fel magáról egy jól sikerült képet és mellé írja, hogy csúnya vagyok!:(

Rögtön jönnek a kanos srácok meg a legjobb barátnők és oda írják, hogy "Nem is igaz, te egy gyönyörűség vagy"

, "gyönyörűség, szépségem, mi a baj?" ilyenekkel halmozzák el.... mellé egy csomó smiley és sok szívecske... persze a kép tulajdonosa mindig oda írja, hogy "Ez nem is igaz, de azért köszi.." pff mondom.

Ilyenkor úgy oda írnám, hogy G*CI RONDA VAGY! kíváncsi lennék a válaszokra:D

Ezek a lotyók abban lelik örömüket, hogy elhalmozzák ilyen mézes mázas dumákkal, vagy szeretethiányosok,esetleg megerősítésre van szükségük, hogy valóban szépek?

Lányok válaszát is várom akik ilyenek.

2013. okt. 6. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég baj ha idegesít, a Facebook erről szól
2013. okt. 6. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
állítsd le a híreinek a követését! én is tettem így pár imserősömmel :D
2013. okt. 6. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
én is rühellem ezeket, de hát ez a műsajnáltatás ezek szerint bejön. nem ők a hibásak, hanem hogy még valaki kötelességének is érzi, hogy odaírja, hogy nem is igaz. egy hulladék az egész társadalom, és már lassan csak akkor kommunikálunk egymással, ha valaki kitesz magáról egy képet és sajnáltatja magát, hogy derondavagyok. kiírna egy teljesen hétköznapi mondatot kép nélkül, nulla reakció lenne. bár félig-meddig jó dolog, hogy szép lassan megtanulja mindenki, hogy az üzenőfal nem chatablak...én sem használom már másra az üzenőfalam, kirakok 1-2 érdekes képet, zenét és kész. okos dolgokat hiába raknék ki, az ismerőseim 90%-a úgyse fogná fel, miről van szó...
2013. okt. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!