Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik/milyen wifi jelerősítőt...

Melyik/milyen wifi jelerősítőt (repeatert) érdemes venni?

Figyelt kérdés

Láttam wish-en is (kb. 4000 forint értékben), és más (magyarországi) oldalakon is (mindenhol 4000 forint felett) ilyen készülékeket. Segítsetek, hogy melyiket lenne a legérdemesebb megvennem, hogy tuti biztos jó üzletet kössek.

Alább nevezem meg azokat a készülékeket, amelyeket eddig kinéztem, de ha tudtok jobbat (megbízhatóbbat) írjátok!

Asus RP-N12 (7990.-)

D-Link DIR-505 (5499.-)

[link]

A jelerősítők beállítására vonatkozóan lenne még kérdésem:

Csak egyszerűen be kell dugni az aljzatba és már működik is?

2016. jún. 11. 16:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen. Pontosan annyi, ahogy leírtuk. Először a routeren a QSS gomb majd a repeateren és már kész is. Én ennyi használat után sem tudom alátámasztani, hogy lassítaná az internetet.

És még annyi pozitívum, hogy ha kihúzom áramból, majd visszadugom, akkor sem kell újra megcsinálni a párosítást, hanem ugyanonnan folytatja. És még egy: erőssebben tudja fogni a repeater a router jelét, mint pl. egy LG G4 (azért ezt írom, mert ez van nekem, de gondolom mire ezt olvassátok/olvasod már rég rájöttél). Kb. 13 méterre, 3 vastag fallal elválasztva is folyamatosan zölden világít, azaz jó a jel (egyébként egy gagyi 5 ezres routerem van). Ez nálam a lakás teljes hossza, úgyhogy nem tudom még mire lenne képes.

2016. szept. 21. 23:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2021. okt. 8. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!