Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A libreofficén készített...

A libreofficén készített diákat a Powerpoint lejátssza?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de hiányosan
2016. jún. 8. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm csak azért kérdezem mert ppt előadást kellene csinálnom az iskolába de nincs a gépemen csak libre az iskolai gépeken meg ppt van és libre nincs
2016. jún. 8. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen hiányosan, a szerkezettől és összetettségtől függ. Javaslom, hogy csináld meg, mentsd ppt formátumba, és teszteld valaki gépén vagy ingyenes ppt viewerrel. Simán működhet is akár.
2016. jún. 8. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:

SOHA nem volt hiányos, pedig évek óta Libre Office Impress-t használok.

De a szerkesztettet először a saját formátumára kell menteni (.odp), aztán ha kész, válassz egy MSOffice Power Point formátumot (mentés másképpnél megtalálod). Én általában a 2003-ra mentem, mert az bármelyik vetitő laptop felismeri.

2016. jún. 8. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamikor, még a LibreOffice 3-as széria Imoress-e elég gyatra volt, szétdobta a sorokat, akadozott stb. A legújabb 5-ös széria már ilyet soha nem tesz.
2016. jún. 9. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!