Miről lenne érdemes blogot vezetni?
Figyelt kérdés
Elég sok szabadidőm van és már nagyon régóta szeretnék egy blogot vezetni, de fogalmam sincs, hogy miről... bármiről szívesen írnék, de nem tudom mi érdekelné az embereket.
Pl egy netnapló írást hülyeségnek tartanék részemről, mert szerintem senkit sem érdekelne, annak pedig nincs sok értelme :D
2016. jún. 7. 10:13
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg valami olyanról amihez értesz
2/5 anonim válasza:
Az túl közönséges. Próbálj valami olyanról, amihez egyáltalán nem értesz.
Például a csupaszkopoltyús csigák szaporodása, az afganisztáni magaslégkör-kutatás múltja, jelene és jövője, a rádiófrekvenciás visszérműtétek hatása az immunrendszerre.
3/5 anonim válasza:
A blogolás már halott téma, lenyomta a Youtube, Twitter, Snapchat, Instagram, stb.. Az egyik legnépszerűbb magyar bloggercsaj írta, hogy öt éve még 1500 ember olvasta egy-egy bejegyzését, ma már csak 40-50.
4/5 anonim válasza:
A linux kerület arm támogatásáról. Vagy a context switch működéséről.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Linux kernelt akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!