Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Frissítheti e az XP-t, Google...

Frissítheti e az XP-t, Google Chrom-ot az AVG frissítés? Mennyit kérhet egy szerelő tőlem ha át kell programozni a Windows 7 re?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, Autodidakta, de szorgalmas.. Windows XP és Google Chrom van nálam. És AVG. Nemsoká nem fogják frissíteni az XP-t. Az AVG frissít. Az nem elég? . Ha nem és át kell mennem a Windows 7-re, a szerelő mennyit kérhet tőlem az átprogramozásért, látva hogy teljesen tudatlan vagyok . És hallássérült, fontos nekem a gép! Köszönök

minden jó tanácsot!

#Frissítés XP AVG által #Windows 7 re átírás hány forint
2016. jún. 7. 09:13
1 2
 11/12 kovpet ***** válasza:

A pendrive a semminél sokkal jobb azért.

Persze nem tökéletes, de ha csak egy pendrivera mentesz, nagyot léptél előre a "nem-foglalkozom-vele" felfogáshoz képest.

Igazából, ha tényleg fontos az adat, akkor kétféle logikával jó menteni: mondjuk külső diszkre inkrementálisan, verziózva és optikai (vagy szalagos, de az otthon nem jellemző) lemezre teljes mentéseket.

Rendszeresen!

2016. jún. 7. 22:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod !

Szép napot neked !

2016. jún. 8. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!