Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » GTA5 hivatalos oldalról...

GTA5 hivatalos oldalról letöltve hogy hogy nem jó a verzió szám?

Figyelt kérdés
Helló.Megvettem a gta5 és mivel nincs op meghajtóm így a rockstaron aktiváltam a serialt,le is töltöttem és indításnál error.mi a teendő ilyenkor? itt a kép: [link]

2016. jún. 5. 16:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
...........tehát aki tudja h milyen patchet kell letöltenem h a kliens induljon az legyen szíves 1 linket.köszönöm.
2016. jún. 5. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmilyet, jó a 'gyári', csak ki kéne törölni az előző maradványait rendesen. Talán módosítás dátumok alapján megtalálod mi nem illik oda.
2016. jún. 5. 18:09
 13/15 A kérdező kommentje:
de szerintem nem sok köze van a bejelentkezéshez a ScriptHookV.dll és társaihoz.
2016. jún. 5. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:

"akkor mostmár segíts az eredetibe."

utálom ha valaki ilyen arrogáns mikor segítséget kér..

"de szerintem nem sok köze van a bejelentkezéshez a ScriptHookV.dll és társaihoz.

"

az dobja ki a hibát olvasd el a hibaüzenetet..

2016. jún. 5. 18:43
 15/15 A kérdező kommentje:
és 226-jára is ugyan az lett mint máskor h a gyakorikérdések.hu-n csak az idő megy el a sok idétlen hozzászólással(köszönöm a ritka kivételeket) közbe összecsipegetem az infót a fórumokon és megoldom a gondom.kösz a semmit.
2016. jún. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!