Ha jelentkezek egy állásra, s beadom a pályázatom (önéletrajz, motivációs levél), és ha nem vesznek fel, vagy nem akarnak, akkor illik értesíteni engem, hogy nem nyertem felvételt, vagy nem muszáj, nem kell elvárnom? Mi a hivatalos verzió?
Figyelt kérdés
Kicsit rosszul esik, hogy kiadom az életemet idegeneknek, és semmi visszajelzést nem kapok.2016. febr. 6. 20:00
1/5 anonim válasza:
Nem nagyon van erre kapacitásuk. Persze, ez így nagyon személytelen, meg jó lenne, ha mindenkit kiértesítenének, de nem fognak.
2/5 anonim válasza:
Illeni illik, de rendszerint nem teszik meg. Pont ez az idegtépő benne, az ember még vagy 2 hétig reménykedik, főleg a második kör után, közben már rég felvettek mást.
3/5 anonim válasza:
Én is sokszor keresek munkaerőt.
A "leggagyibb" munkára is több 100 ember jelentkezik.
Végig kell olvasnom, és amit jónak találok azt behívom személyes beszélgetésre, stb.
De sajnos nem tudok mindenkinek válaszolni, hogy nem sikerült, vagy hasonlók.
5/5 anonim válasza:
Nincs rá hivatalos verzió, mert nincs rá törvény. A legtöbbször nem értesítenek, és általában le is kakilják, hogy ehhez mit szólnak a nem felvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!