MSN-en hogyan tudhatom meg hogy le vagyok-e valakinek tiltva? (lent)
Figyelt kérdés
Azt gépen meg lehet valahogyan nézni hogy mondjuk az adott ismerősnek le vagyok tiltva?
Normális válaszokat írjatok,köszönöm.
Nagyon köszönöm aki válaszol.
2010. ápr. 10. 22:44
1/4 anonim válasza:
Erre nem ismerek megoldást. Ha valaki letöröl azt az msn discovery kiírja. Esetleg még úgy tudhatod meg hogy csinálsz 1 másik msn-t és felveszed vele. Ha az új msnen elérhető és nálad nem akkor bizony letiltott.
2/4 anonim válasza:
Ugy hogy beléápsz az msn-be... Plus/Partnerlista karbantaró vagy valami ilyesmi.. ott felvan sorolva az összes ismid és oldalt hogy fenn vagy-e ha nem akkor törölt vagy letiltott ha igen akkor fen vagy...
3/4 anonim válasza:
A partnerkarbantartólista egy hülyeség!Annak ne higyj,mert a legjobb barátaimra kiirta,hogy nem vagyok fennt.Voltam náluk is és bejelentkeztem laptoppal és fennt voltam náluk.Holott a karbantartólista azt mondta,hogy nem vok fennt.
4/4 A kérdező kommentje:
Fuhh...köszönöm tényleg a normális válaszokat.
Megnéztem a partnerlista karbantartót de nem jelenítette meg.
Aztmondod hogy nem jó?:S
Köszönöm hogy szóltál...
Ha alakinek van még ötlete az írja továbbra is...KÖSZÖNÖM.
2010. ápr. 12. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!