átb*szott a szolgáltató?
Mai nap tortent velem, hogy mivel laptopom van, wifizni szoktam (2.1 mb/s fix letoltes).
A wifi kapcsolatoknal azt irta hogy korlatozott es nem tudtam elerni a kapcsolatot.
Bedugtam a laptopba a kabelt (ethernet kapcsolat) igyis 2.1 mb/s szokott lenni a letoltes.
Tehat bedugtam ethernetbe, es igy sem ertem el a kapcsolatot, es kivancsisagbol csinalz
tam egy uj szelessavu kapcsolatot, meg is adtam az username es pw-t.. nos azota megy a net, es 2.1 helyett 8.5 mb/s-el toltok fixen.
Ez mitol lehet? :)
én se értem mi köze a szolgáltatóhoz.. am etherneten 2,1mb/s az kb 15-20 mbites netnek felel meg, ami meg tudtommal nincs, egy g-s wifi is többet kell, hogy tudjon, a 8,5 már reálisabb, bár lehet, hogy
- elcseszte a mérő és nem is 8,5
- a lapos gyenge és ennyit tud egy 100mbites kapcsolatból kisajtolni (vagy ha torrenttel mérted akkor ennyit adtak max a seedere)
mindenesetre szimplán vmi elvolt/van cseszve a beállításaidnál, amint a mellékelt ábra is mutatja, a szolgáltató tolná neked, csak a lapos nem fogadja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!