A Faceboook spam szűrője milyen paraméterek alapján működik?
Ha valakinek aki nincs az ismerőseim között küldök egy üzenetet a facebookon, az az üzenet a Bejövő vagy az Szűrtek mappába kerül?
Nem spamelek, nem azért kérdezem, hanem benn vagyok egy csoportban és van, hogy ott kiírt dologra szeretnék privátban írni valakinek, de nem írja ki a facebook hogy látták az üzenetem, és a mai világban azért kicsit elképzelhetetlen h valaki 3 napja nem ment fel megnézni, főleg úgy, hogy ezek az emberek érdekeltek az üzenetem megkapásában, (vagy akárki üzenetének megkapásában, aki a kérdéséhez akar hozzászólni) Szóval, gondolom a szűrtekbe került a levelem, amit nem vesznek észre. Ezt csak sejtem, valaki fel tudna világosítani hogy a facebook milyen esetekben szűr ki egy-egy adott üzenetet? Fontos lenne írnom nekik, mi a legjobb megoldás?
Köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!