SPAM üzenetek visszanyerése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha töröltem valamit a gmail-en, és a spamhoz jött, azt sehogy se tudom már visszaállítani? Valamilyen úton-módon? Lehet semmi értelme nincs annak a levélnek, amit kaptam, de lehet hogy van, nem tudom. Komoly e-mail sosem jött nekem eddig oda, így most se figyeltem fel rá és töröltem, aztán beütött, hogy mintha láttam volna ott valami olyan e-mailt, amit lehet nem kellett volna törölnöm. Legközelebb figyelmesebb leszek és nem törlöm a spamokat sem olyan hirtelen.
Köszönöm szépen a segítséget!
2016. ápr. 10. 09:00
1/1 A kérdező kommentje:
Végül is mindegy :D Törölve van az e-mail, több cikket végigolvasva, hülyét kérdeztem, mert valóban nem lehet a törölt spam e-maileket visszanyerni.
Immár Tárgytalan a kérdésem.
2016. ápr. 10. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!