Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail fiók törlése után...

Gmail fiók törlése után közvetlenül láthatóak az üzenetek?

Figyelt kérdés
Töröltem az egyik gmailos fiókomat és elvileg van egy rövid idő míg végleges lesz. Ez alatt a rövid idő amiket elküldtem üzeneteket valakinek, az látni fogja, vagy amint töröltem már eltűnnek neki is az üzenetek?

2016. márc. 15. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Soha nem tűnik el a már elküldött üzenet, semmilyen rendszerben így a Gmail esetében sem. A te elküldött példánya és az ő beérkezett példánya két különböző levél, és egyik módosítása sincs hatással a másikra.

Onnan hogy a tényleges elküldés megtörtént, már nem tudsz semmit csinálni utólag.

2016. márc. 15. 10:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. De ez egy kicsit fura nekem. Mert pl a facebooknál ha törlöm magam végleg akkor se megtalálni nem tudnak, és az üzenetek is eltűnnek. Én csak ebből indultak ki, bár ez nem facebook.
2016. márc. 15. 10:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Amit ő írt azt eltudom képzelni hogy meg van neki, de amit én az hogyan? Ezt te saját tapasztalatból mondod vagy csak így gondolod?
2016. márc. 15. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha törlöd magad Facebookról, ott sem tűnik el a már elküldött leveled. Amikor levelet, üzenetet írsz akkor az két példányban létezik, vagy annyiban ahány résztvevője van egy beszélgetésnek. Mindenkinek van egy elküldött saját példánya és ugyanúgy egy beérkezett saját példánya.

Mivel nincs hozzáférésed más fiókjához, te annak tartalmát nem törölheted önkényesen, pont ezért marad meg a levelet másolata az ő fiókjában. Jól is nézne ki, hogy ha én törlöm a levelemet akkor az mindenki fiókjából eltűnne... Rendkívül nagy káoszt és károkat tudna egy ilyen lehetőség, ezért nincs is ilyen sehol.

Nem tudom mennyire kell ezt bizonygatnom, ha nagyon nem hiszed akkor hozz létre két fiókot, küldj levelet egyikből a másikba majd töröld az elküldött levelet. Garantáltan nem fogja a másik fiók beérkezettjét eltüntetni a rendszer neked.

2016. márc. 15. 11:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Amikor töröltem a facebook profilomat, akkor a bátyám facebookján nem voltak meg az eddigi üzenet váltásaink.
2016. márc. 15. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem került be az archivált üzenetek közé? Ilyenkor eltűnik a többi aktív beszélgetés közül, hiszen már nincs meg a másik fél.

A Gmail ettől függetlenül nem a Facebook, nem ugyanaz a szolgáltatás és cég. Felesleges párhuzamot vonni és következtetést levonni, hiszen két különböző működésű oldal.

2016. márc. 15. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Az is igaz.
2016. márc. 15. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!