T home hoz, upc -hez vagy Vodafone -hoz érdemesebb menni? Melyiknek kedvezőbb a csomagja?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 20:30
2/5 anonim válasza:
Vodafone
T-home-mal nagyon rossz tapasztalataim vannak, náluk rosszabb ügyfélszolgálattal még sose találkoztam. Szinte semmit sem tudnak telefonon megoldani. Vodafonnál meg még nem tudtam őket úgy felhívni, hogy ne tudtak volna azonnal segíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2016. máj. 20. 21:27
4/5 A kérdező kommentje:
És a vodafone-nál van jó árban mobilnet ?
2016. máj. 20. 21:28
5/5 anonim válasza:
Én a Vodafone-nál vagyok másfél éve. Két évre kötöttem a szerződést. Előfizetéses mobilinternet laptophoz 5490 Ft. Ez 12 GB adatforgalom havonta + éjszaki adatforgalom egy hónapra 100 GB. Az éjszakai net éjfél és reggel hat között értendő. A többi csomagot itt találod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!